Smarta klockor, virtuella glasögon och alla andra tekniska prylar i all ära. Den bästa julklappen är – förstås och som alltid – en sportresa! I synnerhet om destinationen är New York …

Det är hög tid att tänka på årets julklappsbestyr och vi har lösningen på alla angenäma bekymmer. Den stavas New York, inkluderar matchbiljetter till både New York Knicks och New York Rangers – och kommer förstås att bli den ultimata julklappen oavsett vem mottagaren är. Vill du boka till dig själv? Gott så – den lyxen är du värd!

Att se en match med Rangers i Madison Square Garden är något som finns högt upp på de flesta hockeysupportrars bucket list. Men om inte vårt nyhetsbrev kan övertyga dig om att New York är en fantastisk sportstad – och inte minst då för hockeyälskare – så kanske HV 71-stjärnan David Ullström kan göra det. Ullström spenderade två säsonger med NY Islanders i NHL och bjuder i denna artikel på sina bästa tips för en hockeyresa till New York.

New York Rangers

I The Big Apple finns även två andra NHL-klubbar; New York Islanders och New Jersey Devils. Särskilt långt, med amerikanska mått mätt, är det inte heller till Boston, Philadelphia och huvudstaden Washington där de regerande mästarna Capitals huserar. Planera din NHL-resa med hjälp av spelschemat eller sales@nickes.com och låt våra experter hjälpa dig.

Madison Square Garden är inte bara hemmaarena för Rangers utan även för stadens stoltaste basketlag – New York Knicks. Stadens andra NBA-lag heter Brooklyn Nets och håller till i Barclays Center på andra sidan Hudson-floden sett från magiska Manhattan. Basket är för övrigt en fantastisk publiksport. Det händer saker på planen hela tiden och som åskådare har du aldrig tråkigt.
Kolla in spelschemat för Knicks och Nets här.

Perioden januari till mars är en utmärkt tid att besöka The Big Apple. Förutom att flygpriserna oftast är lägre i början av året så är det en spännande tid då kampen om slutspelsplatserna intensifieras.

SPORTRESA TILL NEW YORK 24–31/3 2019:
Här följer nu ett exempel på innehåll till den där drömjulklappen.
Fyra matcher. Två sporter. En fantastisk resa.
Häng med till New York och upplev världens bästa hockey och basket LIVE!

25/3: New York Rangers – Pittsburgh Penguins
28/3: New York Knicks – Toronto Raptors
29/3: New York Rangers – St. Louis Blues
30/3: Brooklyn Nets – Boston Celtics
Givetvis kan vi skräddarsy resan helt utifrån dina preferenser när det gäller restid, matcher, hotell och upplevelser vid sidan av sportevenemangen. För sådana finns det som bekant många av i staden som aldrig sover. Det är i princip bara fantasin, tiden och budgeten som sätter gränserna …