indy 500 biljetter och resor

Kung Zlatan eller King James? NFL eller NHL? Rund eller oval boll?
Det är några av frågorna du får ta ställning till i detta rykande heta nyheter från Sportresebyrån.

Natten till måndag svensk tid avgörs ett av världens största enskilda sportevenemang, Super Bowl. Den amerikanska fotbollsfinalen ses av drygt 100 miljoner människor världen över och i halvtid uppträder världsartister som Madonna, Lady Gaga, Coldplay, Beyoncé, Katy Perry och senast Justin Timberlake, för att bara nämna några av de superstjärnor som underhållit Super Bowl-publiken genom åren.

Att uppleva amerikansk fotboll LIVE är något alldeles extra även när det inte handlar om Super Bowl. Vi kan ordna biljetter och paket till de flesta matcherna i NFL, spelschemat för nästa säsong släpps om ett par månader. Men redan nu kan du anmäla ditt intresse för NFL London Games 2019. I höst kommer nämligen den amerikanska fotbollsligan till Europa för att visa upp sig i fyra matcher, enligt följande:

⚪ Tampa Bay Buccaneers vs. Carolina Panthers
⚪ Oakland Raiders vs. Chicago Bears
⚪ Los Angeles Rams vs. Cincinnati Bengals
⚪ Jacksonville Jaguars vs Houston Texans

Datum, tider och spelplats för matcherna presenteras i samband med lanseringen av spelschemat för NFL 2019.

Snart är det även dags för slutspel i NHL och NBA. Världens bästa hockey- och basketliga tilldrar sig ett enormt intresse på andra sidan Atlanten och med många svenskar inblandade i de olika lagen blir det förstås oerhört spännande att följa Stanley Cup och NBA playoffs framöver. Kontakta oss om du vill uppleva detta på plats i Nordamerika!

NBA-ikonen LeBron James (LA Lakers) må vara den största stjärnan i Los Angeles men för oss svenskar överskuggas King James förstås av fotbollskungen Zlatan Ibrahimović. Zlatan har bestämt sig för att spela ytterligare (minst) en säsong till i LA Galaxy vars spelschema du hittar här.

Om Super Bowl är ett av världens största idrottsevenemang alla kategorier så går det att klistra samma etikett på motorsporttävlingen Indy 500 när det gäller antalet åskådare på själva arenan. Omkring 400 000 fanatiska racingsupportrar finns på plats när denna klassiker avgörs 26 maj. Om du vill vara en av dem – och få chansen till en unik träff med svenska Indy-stjärnan Felix Rosenqvist – bör du anmäla intresse för resan nu.

Läs mer om den Officiella Felix-resan till Indy 500.

indy 500