Har du frågor om våra resor, paket eller hur vi kan skräddarsy en resa till er?

Ring: 036-14 14 43
E-post: info@sportresebyran.se
Webb: www.sportresebyran.se

Företagsresor med fokus på konferens, sport och event

Känner du och ditt företag att det är dags att belöna er för hårt arbete? Är det kanske dags att anordna en konferens för ert företag eller för era kunder?
Vi kan hjälpa er att skapa en upplevelse som ni kommer leva länge på. Vår specialtet ligger i att vi har lång erfarenhet från sport och eventresor. Vi har också specialiserat oss på ett resmål som vi tycker erbjuder upplevelser i världsklass – New York City. Genom åren har hjälp väldigt många företagskunder med att skapa konferens- och eventresor i staden som aldrig sover. Här finns Fotboll, Hockey, Basket, Baseboll, Motorsport men också musikal, off-Brodway shower, TV-inspelningar, konserter och mycket mycket mer

Något som vi är mycket bra på och stolta över att leverera är New York-paket med kombination affärer och nöje. För företag som vill så skräddarsyr vi och tar helhetsansvar för er paketresa. Vi står för bokning av konferensslokal, hotellbokning, guidade turer, resa och biljetter till sportevent eller nöjesevent och allt runt omkring som kräver kommunikationer med partners i NYC. Allt ni behöver göra är att ringa oss!

Service av högsta klass

Sportresebyrån startades 2009 av mig Dan Wiik. Idén kom till från ett uttryckt kundbehov av kunder som behövde hjälp med att resa till olika sportevenemang och som behövde hjälp med allt runt omkring själva resan. Jag började sätta samman olika typer av paket till olika events. Sedan start har jag hjälpt hundratals kunder med resor och biljetter till bl a Formel 1, Fotbolls-EM, VM, NHL, Champions league, NBL, Premier league mm.

Idag är vi ett serviceföretag som levererar det absolut bästa inom konferens och eventresor. Vi fixar resor till alla världens hörn men vi har valt att fokusera på New York. Anledningen till detta är enkel – New York har allt! Att vi kan staden och har ett stort kontaktnät där hjälper också till. Dessutom är allt samlat på en koncentrerad yta vilket gör att man inte behöver spendera massa tid med att transporteras. Vår service fokuserar idag främst på företag där vi ser till företagets behov av avlastning när det ska bokas t ex säljkonferansresa. Med vår kompetens kan vi sätta ihop det absolut bästa för varje företag, alla nivåer, alla typer och kan också genomföra hela resan med er och ta fullt ansvar för att ni får en fantastisk helhetsupplevelse.

Sport

Biljetter till de största ligorna och sportevent fixar vi – till rätt pris.

Guidade turer

Vi visar NYC kända monument, bevarade hemligheter och alla gömda pärlor i staden.

Konferens

Vi bokar och koordinerar er konferens med de bästa anläggningarna

Broadway

On eller Off Broadway spelar ingen roll. Vi bokar in er på de bästa showerna.