Känner du och ditt företag att det är dags att belöna er för hårt arbete? Är det kanske dags att anordna en konferens för ert företag eller för era kunder?

Vi kan hjälpa er att skapa en upplevelse som ni kommer leva länge på. Vår specialtet ligger i att vi har lång erfarenhet från sport och eventresor. Vi har också specialiserat oss på ett resmål som vi tycker erbjuder upplevelser i världsklass – New York City. Genom åren har hjälp väldigt många företagskunder med att skapa konferens- och eventresor i staden som aldrig sover. Här finns Fotboll, Hockey, Basket, Baseboll, Motorsport men också musikal, off-Brodway shower, TV-inspelningar, konserter och mycket mycket mer

Något som vi är mycket bra på och stolta över att leverera är New York-paket med kombination affärer och nöje. För företag som vill så skräddarsyr vi och tar helhetsansvar för er paketresa. Vi står för bokning av konferensslokal, hotellbokning, guidade turer, resa och biljetter till sportevent eller nöjesevent och allt runt omkring som kräver kommunikationer med partners i NYC. Allt ni behöver göra är att ringa oss!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *